Пропускане към основното съдържание

Маги пое секс-щафетата от Кънчо


Кънчо предаде секс-щафетата на Маги

Тийнейджърката Маги сменя скандалноизвестния с разкрепостените си стихове Кънчо в уроците по секс в училище, съобщи "Стандарт". Сега медсестрите и лекарите в бг гимназиите ще веселят възбудените гимназисти с малко по-постничък комикс, в който 17-годишна девойка - Маги, съветва осмокласниците Тони и Филип.

Сиреч, изпечена в секса какичка учи зайците осмокласници. Изглежда 17 години са възраст, в която от РИОКОЗ предполагат, че всеки бг тийнейджър е образован сексуално (ако не в класическия, възрожденски смисъл на "образованост"). Ако пък гимназистът е със "забавено развитие", винаги може да посегне към детските книжки с клитори и ташаци, които заливат пазара.

Така, ако не знаете подробности около хапчетата срещу забременяване и спешната таблетка срещу бебе, във веселата книжка Маги утолява стремежа към знание.

Въпреки че не се противопоставят на ранния секс, авторите на комикса все пак косвено внасят "етичен елемент", като изтъкват, че най-сигурното средство за предпазване от "надуване на корема" е зелената ябълка, която се хрупа вместо секс. Казано от Маги - рижа лъвица със сини очи, наденала лилаво секси костюмче с гол пъп, това надали звучи особено убедително за "зайците".

Иначе Националната програма за сексуално образование на тийнейджърите е подготвена от Българското дружество по акушерство и гинекология и комай вече е получила благословията на просветното ведомство. Очаква се 250 медицински специалисти от 13 общини да получат брошури и дискове за новата реколта жадни за знание ученици.

Новият комикс трябва да е и отговорът на държавата на печалния факт, че България е с "бронзов медал" - на трето място по аборти в света за момичета между 15 и 19 години. Остава съмнението обаче, че поне половината от тях са били не по-зле сексуално образовани от кака Маги.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.