loading...

неделя, 23 септември 2012 г.

Маги пое секс-щафетата от Кънчо


Кънчо предаде секс-щафетата на Маги

Тийнейджърката Маги сменя скандалноизвестния с разкрепостените си стихове Кънчо в уроците по секс в училище, съобщи "Стандарт". Сега медсестрите и лекарите в бг гимназиите ще веселят възбудените гимназисти с малко по-постничък комикс, в който 17-годишна девойка - Маги, съветва осмокласниците Тони и Филип.

Сиреч, изпечена в секса какичка учи зайците осмокласници. Изглежда 17 години са възраст, в която от РИОКОЗ предполагат, че всеки бг тийнейджър е образован сексуално (ако не в класическия, възрожденски смисъл на "образованост"). Ако пък гимназистът е със "забавено развитие", винаги може да посегне към детските книжки с клитори и ташаци, които заливат пазара.

Така, ако не знаете подробности около хапчетата срещу забременяване и спешната таблетка срещу бебе, във веселата книжка Маги утолява стремежа към знание.

Въпреки че не се противопоставят на ранния секс, авторите на комикса все пак косвено внасят "етичен елемент", като изтъкват, че най-сигурното средство за предпазване от "надуване на корема" е зелената ябълка, която се хрупа вместо секс. Казано от Маги - рижа лъвица със сини очи, наденала лилаво секси костюмче с гол пъп, това надали звучи особено убедително за "зайците".

Иначе Националната програма за сексуално образование на тийнейджърите е подготвена от Българското дружество по акушерство и гинекология и комай вече е получила благословията на просветното ведомство. Очаква се 250 медицински специалисти от 13 общини да получат брошури и дискове за новата реколта жадни за знание ученици.

Новият комикс трябва да е и отговорът на държавата на печалния факт, че България е с "бронзов медал" - на трето място по аборти в света за момичета между 15 и 19 години. Остава съмнението обаче, че поне половината от тях са били не по-зле сексуално образовани от кака Маги.

Няма коментари :

Публикуване на коментар