loading...

понеделник, 24 септември 2012 г.

Извънредно: Даскалка напивала, дрогирала и правила секс със свои ученици (ВИДЕО)

Даскалка, която е правила секс с двама свои ученици, примамвайки ги с дрога и алкохол, бе осъдена на две години затвор. Сара Ръдърфорд през изминалите дни се съгласи на споразумение с обвинението, за да получи по-лека присъда и се съгласи никога повече да не преподава.

23-годишната даскалка се призна за виновна по обвинения в нанасянето на лека телесна повреда и хулиганство, довело до развращаване на малолетни. Тя също бе обвинена в сексуален тормоз и можеше да лежи до десет години, ако не бе се съгласила на сделката с прокуратурата.

Ръдърфорд от гимназия Philip Barbour в американския град Филипи, щата Западна Вирджиния. Там тя се е запознала и с двете си жертви, които са нямали навършени 18 г. Съдебни документи показват, че тя е давала на непълнолетните алкохол и марихуана по време на техните секс срещи.

От жалбата срещу Ръдърфорд става ясно, че учителката е започнала да изпраща текстови съобщения на единия от непълнолетните и го е поканила в дома си, където правили секс.

Похотливата даскалица се е замесила с втория ученик, инициирайки контакт със своята жертва в училище с цел “склоняване към връзка”. В жалбата се казва, че Ръдърфорд и втората жертва са се виждали ежедневно и тя му е давала алкохол и марихуана в дома си. Учителката също е давала на 16-годишния пари, за да си купува наркотици и да прави секс с нея в дома й.

Ръдърфорд трябва да се яви на 1 октомври в регионалния затвор Тигарт Валей за излежаване на своята присъда.

БЛИЦ

ВИДЕО може да гледате тук: www.wboy.com/video

Няма коментари :

Публикуване на коментар