Пропускане към основното съдържание

Сидеров и Деница Гаджева правили секс в морето

Волен Сидеров и новата му изгора Деница Гаджева правили секс в морето край Созопол пред смаяните погледи на десетки туристи, твърди "Всеки ден". Местните разказват, че в продължение на 15 години той идвал на същото място с бившата си половинка Капка.

Още по-абсурдно е, че синът на Капка Димитър Стоянов загубил девствеността си на същия плаж със 17-годишна шуменка. Тогава Волен и Капка толкова се възгордяли от първото завоевание на Стоянов, че вдигнали купон и почерпили приятели, твърди Всеки ден. Първо на страстните ласки на лидера на националистите станала свидетелка станала местна старица, която продавала сладко от смокини. Бабата едва не изтървала стоката на пясъка, като забелязала горещите сцени в солената вода.

Хотелиерът, който настанил двойката не криел почудата си, защо двамата наели два апартамента, въпреки че всички знаели, че са любовници. Сервитьорите дори се объркали и сервирали кафето на Деница така, както го пие капка - с две захарчета и мед.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.