Пропускане към основното съдържание

Добре дошли в Страната на изненадите, г-н Димитров

Добре дошли в ЦСКА, Страната на изненадите, г-н Димитров. Да знаете още колко изненади ви очакват на Армията. Лошото е, че и феновете вече са изненадани от вас. Първо е странно колко бързо казахте, че сума от 1 млн. евро ще бъде изчистена без проблеми. Не е сериозно, ако във време, когато половин Европа се чуди откъде да вземе пари, 1 млн. евро не са пари за вас. Ако продължавате толкова бързо да плащате, да знаете колко ще ви изръсят...


Нормалните фенове са изненадани от вас, защото мислеха, че поне вие сте сериозни купувачи, а не поредните, които пускат кьорфишеци на Сектор Г. Изненадващо е да купувате клуб, а да не проверите в Търговския регистър какво всъщност купувате. Запорът е отразен там. ЕИК на Титан интернешънъл холдинг може да се намери лесно. Като влезете в Търговския регистър, ще видите два залога на търговското предприятие. Може да има връзка с ЦСКА, може и да няма. При тези момчета изненадващите неща валят като из ведро. Затова ги проверете добре, за да не останете още веднъж изненадани.

Бихме искали да ви предупредим за още няколко неща, които е напълно възможно да ви се случат. За да се подготвите и да не останете изненадани, де. По някое време в началото на управлението ви ще се появи една дама – Катарина Паунич се казва. Има голяма вероятност да ви иска пари за играчи, които отдавна не са в ЦСКА. На втория месец ще цъфне Иван Иванов. И той ще ви припомни за едни стари дългове. После ще дойдат изгонените от Стойчо, може и Павел Дочев да се обади. През зимата нещо по Армията ще се срути. Може би балон. По всички медии ще ви разнасят. Напролет, когато най-вероятно ще сте загубили шансовете за титлата, агитката ще вдигне плакати срещу вас. И тя пари ще иска. Като не дадете, ще почнат да ви плюят по всички форуми и на всички мачове и ще се опитат да ви изгонят. За да дойдат едни момчета, които вече са им платили. На седмия месец Стойчо, ако го оставите, ще ви иска нови играчи. Ще дойдат разсеяни, но симпатични момчета, за които след два мача ще получите докладна, че не стават. Но вече ще сте платили стотици хиляди евро комисионни. Когато за втори път забавите заплатите, в тежко време живеем, случва се, ще ви посрещнат гелосани играчи по къси гащи с извадени джобове. По всички медии ще ви разнасят.

Но това са ви бели кахъри. Ако наистина сте решили да вземете ЦСКА от "Титан" без пари, тогава вече лошо ви се пише. Покрай специфичния умствен капацитет на перничаните, адвокатите на "Титан" са по-обиграни от селски кръчмар. Такива дела ще ви завъртят, че по три пъти на ден сол на главата ще си триете. Така че си пригответе поне 10 млн. лв за дълговете и акциите на ЦСКА. Като това е много оптимистичен вариант. Или песимистичен - както искате го разбирайте. Ако ги нямате или не искате да ги давате, хич не се хващайте. Колкото ядове ще си спечелите, толкова мокри кърпи няма да намерите.

Титаните ви го намекнаха няколко пъти – искат си парите. Дали са ги дали или не, няма значение. По документи ги има. Дори казаха, че при положителна развръзка на преговорите за прехвърляне на акции(те) са готови да гарантират сумата, която дължат на Жеваго. Не се хващайте, това е голям майтап. Питайте в Черноморец как "Титан" дава пари.

А дано не съм прав, ама надали. Този филм вече сме го гледали. Няколко пъти. И ако "Газпром" не стане спонсор на клуба, ще го гледаме още веднъж.
Затова помислете дали ЦСКА да не започне на чисто във „В” група. И вземете Стойчо Стоилов и Майкъла за шефове. За батака, с който се захващате, ви трябват сериозни футболни ръководители. Не Стоичков и Пламен Марков. Иначе колко изненади ви чакат...

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.