loading...

понеделник, 13 август 2012 г.

Половината агитка на ЦСКА е за „Аджъбадем”


ЦСКА е на дъното. Толкова е зле, че не знаят ключе „десетка” къде е.
Феновете са толкова отчаяни, че вярват на някакви нови собственици, които имали оборот стотици милиарди (дори не казват в каква валута). А БВП на цялата държава е 100 млрд. лв.
И точно в този момент половината агитка решава да налее още масло в огъня и да поиска Дучето да се махне. Защо?
Каквото и да ти говорят, става дума за пари.

Какво лошо е направил Митко на ЦСКА, та да го махаме? Та той обедини публиката. Заведе половината сектор в Рим – огромна агитка, която шашна дори ултратифозите на Рома и те започнаха да ръкопляскат. В България има малцина, които могат да организират 3500 души дори в София, да не говорим да ги преведат до Рим. Дучето обаче може. Той умее да увлича хората и го прави за ЦСКА. Искрено, от любов. Затова излезе първи от сектора за гости на "Олимпико", на ръце със знамето, което смая 20 000 тифози. След него тръгна дълга колона от хора в червени фланелки.

Да, Дучето не е Богородица. Да, сигурно има за какво да го критикуваме. Със сигурност е правил грешки и е взимал пари – но го е правил с любов към клуба и запалянковците му.
 Спомням си как го видях преди мача с Мура край Арианата. Искрено ме потупа по рамото и ми каза „Стягайте се за Украйна, момчета”. Личеше му, че в този момент мисли само за ЦСКА.
И този истински армеец искат да го изгонят. Хора, за мнозина от които той се грижеше и ги хранеше. Да не се окажат верни думите на Димитър Борисов, че „Офанзива” е зад него?
Аз членувам във фенклуба в УНСС. Помня как го основахме – обадих се на Дучето и го поканих. Той дойде, донесе ни знаме БЕЗ ПАРИ, каза, че членски внос НЕ СЪБИРА, направихме събрание и си отиде. Това е любовта към ЦСКА.

 Агитката трябва да е заедно и да подкрепя отбора. Не съм убеден, че изобщо има смисъл от Централен фенклуб. Но ако трябва да има такъв фенклуб, неговият водач трябва да е Дучето. Не някакви тийнейджри, водени от индивиди с не знам какви интереси. Всъщност знам – финикийски.

Цветан Ламбрев

Няма коментари :

Публикуване на коментар