Пропускане към основното съдържание

Най-сетне: Шефът на БДЖ хвърли оставка

Йордан Недев
Изпълнителният директор на “Холдинг БДЖ” Йордан Недев е подал оставка, съобщи министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски. Мотивите за оставката на Недев са “по лични причини”. Още обаче не е ясно кой ще го заместни.

Йордан Недев е изпълнителен директор на БДЖ от юли 2011. Той и новото ръководство на дружеството наследяват тежките проблеми и трябва да вземат трудни решения по преструктурирането му и уволняването на хиляди хора.

Критиките за несправяне с кризата в БДЖ наскоро го накараха да заяви, че очевидно не си върши работата добре и може да подаде оставка. Финансовите затруднения на железницата нарастват, а наскоро правителството спря държавната субсидия заради неизплатени дългове.

Освен това у нас влаковете продължават да се движат със скорост по-ниска от тази на професионален колоездач.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.