loading...

понеделник, 13 август 2012 г.

Петев, хайде да помним малко!


Лудогорец победи с 3:0 Черно море. Нормално - по-добри са. Но в мача има твърде много спорни ситуации. Още по-спорно е надменното поведение на Ивайло Петев.
 В 28-ата минута Станислав Генчев удря с лакът в центъра на терена Еденилсон. Не го гонят. Паломино е изгонен малко пресилено за обаждане, но той все пак не е бял човек. Преди втория гол пък Дечев е ударен с лакът от Миро Иванов.

Отгоре на всичко ДВА ДНИ преди мача треньорът на Черно море Стефан Генов каза: „Очаквах да ни се падне този съдия (Георги Кабаков) и видяхте, че стана. Когато казах на момчетата в съблекалните, те много се смяха”.

 Съдиите грешат. Това не е скандално. Сър Алекс, който в никакъв случай не членува в дружество за уважение и защита на футболните рефери, казва, че по време на сезона грешките срещу твоя отбор се неутрализират.

Изказването на Ивайло Петев обаче е скандално: „В България всеки, който е загубил, се оправдава със съдията. Аз не виждам да е оказал влияние върху крайния изход”.
Точно вие ли, Петев, ще ни баламосвате така? Помним как ревахте след мача с Динамо (Загреб) – „Никога не съм си позволявал да коментирам съдиите, но той се подигра с нас. Ощети ни и ни ограби труда! Той се подигра, категорично го казвам.”
Петев, хайде да помним малко!

Цветан Ламбрев

Няма коментари :

Публикуване на коментар