Пропускане към основното съдържание

Новият сутиен за дупе

Изборът на подходящи дънки често се превръща в мисия невъзможна. Правят дупето огромно, оформят бричове, дори и да ги нямате, краката изглеждат твърде слаби или прекалено дебели. В крайна сметка панталонът от деним си остава най-удобната и практична част от облеклото, така че се принуждаваме да мерим чифт след чифт, докато уцелим точно нашия модел.
За есенния сезон дизайнерите са решили максимално да улеснят представителките на нежния пол и пускат модели, които крият всички излишни натрупвания. Преди няколко години производителите на бельо направо удариха джакпота, пускайки сутиени със стягащ и повдигащ ефект.

Дамите луднаха по тях и до днес това са едни от най-търсените модели. Най-после модните спецове се сетиха, че жените имат и други терзания, свързани с ханша. Ура! Проблемът вече е решен. В зависимост от недостатъците си можете да избирате и съответния вариант дънки. Е, не си мислете, че нововъведението сътворява чудеса. Няма да ви направи наполовина по-слаби, но успешно прибира част от напластяванията.

Сплескани, увиснали или наедрели задни части променят формата си със специални дънки, които стягат и повдигат. Те са с ниска талия, а крачолите следват извивките на тялото, като максимално се стесняват при глезените. Към памука в материята Армани, “Бенетон” и Дона Карън добавят еластан, който прибира и създава ефекта на бразилско дупе. В същото време краката изглеждат изваяни и по-дълги.

Дънковите панталони със страничен цип са за дамите с паласки и отпуснато коремче. Талията на този модел е доста висока, така че да може добре да прибере и очертае
по-изящно извивките до пъпа “Москино”, “Сисли” и “Примо Емпорио” го пускат тесен до коляното, а надолу се разкроява, като стига чак до земята. Стилът на 70-те години се завръща с различна визия благодарение на новостите при тъканите.

Не е задължително дънките да са само сини или черни. Въпреки че по традиция в предстоящите захлаждащи се дни би трябвало да носим тъмни тонове, моделите са във всякакви цветове и десени.
Всички нюанси на синьото от съвсем светло до индиго, са включени в колекциите за следващия сезон. Белите дънки, които по принцип оптически разширяват, също са направени в новия вариант, за да извайват фигурата.

Животинските краски, доста претенциозен десен, особено за панталон, са вариант, който присъства сред идеите на голяма част от диктаторите в бранша. Колкото и да прибират и крият недостатъци, не ги обувайте, ако килограмите ви са повечко, защото натрапчивият десен подчертава фигурата. За да не се превърнете в модно посмешище все пак, внимавайте и с какво комбинирате такъв тип дънки. В никакъв случай не напластявайте върху себе си повече от два различни десена.

Новите модели, които извайват фигурата, позволяват да се комбинират със съвсем къси дрехи. Не е нужно да се притеснявате как изглеждате отзад и да криете ханша си с дълги туники, развлечени тишърти или блузи, вързани на кръста. Може да ги замените с впито поло, вталено сако до талията с едноредно закопчаване и спортно кожено яке, едва стигащо до пъпа.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.