Пропускане към основното съдържание

Ех, мама му стара, пак без мачове по TV

Ех, мама му стара, и този кръг на "А" група няма да го гледаме. Вальо Михов прави всичко възможно, но футболните шефове, поучавани от Венци Стефанов и Коце Баждеков, са се запънали като магаре на мост и не дават.

Почнаха вече да говорят, че щели да са на кяр, ако мачовете не се излъчват. Според тях на стадионите щели да ходят достатъчно фенове. Да, бе, да. На кои стадиони - на Славия и Локо Сф ли? Какво им пречи да вземат парите и на феновете, и на телевизиите? И ако логиката им е правилна, защо досега са подписвали договори за тв излъчване?

Чичо Венци заслужава уважение заради школата и терените на Славия. Но не винаги го приемат насериозно именно заради прибързаните му изказвания. Един ден казва - всичко е уредено, взимаме 4,5 млн. лв. за "А" група, 500 000 лв. за купата, На другия ден говори, че нямало нищо ново. Е как да им вярват телевизиите и да правят бизнес за милиони с тях?

Да го обясним ясно: колкото повече се бавят, толкова по-малка става вероятността да се сключи договор. Третият кръг е в края на седмицата. В началото на септември „А” група спира заради националните отбори. Докато почне, стана 15 септември. По нивите в България от декември до март футбол не се играе. За какво им е на телевизиите да плащат милиони за два месеца футбол? А и напролет я камилата, я камиларя - нищо чудно клубовете да намалеят с два-три.

Още по-странно е предложението да предоставят по един мач безплатно на БНТ. В България се гледат поне три отбора – ЦСКА, Левски и Лудогорец. Интересни са и Локо Пд, Ботев, Литекс. С един мач кой по-напред.

Венци и останалите президенти избраха най-неподходящия момент да заложат всичко - точно когато рекламните приходи на телевизиите паднаха рязко. Рискът да изгубят е твърде голям и не си струва. Ако не успеят, няма да накажат само клубовете си. Ще накажат и запалянковците. А те не го заслужават.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.