loading...

четвъртък, 9 август 2012 г.

Българи юнаци! Богове сте!

Айн, цу цвайн, цу трайн. Дрън!
Светът е шокиран от българските волейболисти. Италия долу! Полша долу! Германия долу! Нашите газят наред. Това е жестоко, скандално, сензационно. За първи път от 18 години България отново скандира с пълно гърло „Българи юнаци”! Защото отново пребиваме половината свят.
Пак се видя, че мачовете печелят отборите, а не звездите.

Братоев си играе на криеница с блокадата, Скримов и Салпаров лижат пода, но топка не пада, Цецо Соколов и Алексиев ги хващат само по няколко пъти на гейм. Ама за снимка! Цецо прави секс преди, по време (с който му се изпречи на пътя) и след мача. И, о, чудо! Това помага! Тошко вече е инженер Алексиев. А Сашо Йовков толкова се шашна, че цял гейм не каза името на началника. По едно време направо му трябваше калкулатор да смята точките на Соколов и разликата с немците. Треньорът им хвърли кърпата още във втория гейм и се отказа да взима прекъсвания. В третия правеше рокади, все едно играе шах. Сладур! Но можеш ли да спреш гората да са разлиства?! Нашите играят като юмрук, на който биха завидели и братята Пулеви.

България се устреми към медалите на Олимпийските игри. 2000 българи очароват по трибуните, но не като крадат патиците на кралицата, а като подкрепят искрено, възторжено и честно отбора си. Лондон се тресе от крясъци „Българи юнаци”. Знамената покриха Тауър Бридж. Думкат се тъпани, тенджери, тенекии от сирене. Кралицата не може да спи по цяла нощ.
Любо, вади колоните и пускай Преслава!!! И се обадете на Мартин Стоев. Той знае как се бият руснаците. С екип Камило Плачи, Стоев и Найденов можем да играем дори за златото. Аржентина я няма, Италия дебне чак на финала, а Жоел Киню отдавна е пенсионер. Българи юнаци! Богове сте!
Чакаме ви на летището и в залата да ви благодарим. Ще бъдем десетки хиляди!
Мисия Лондон продължава.

Цветан Ламбрев
Няма коментари :

Публикуване на коментар