loading...

четвъртък, 19 юли 2012 г.

Перничанин брутално изнасили майка си с вибратор, любовницата му снима

Ужасяващо престъпление потресе Перник. На 18 юли 27-годишен мъж e задържан за блудство с 52-годишната си майка. Перверзната му любовница снимало извращенията с фотоапарат, съобщи ZaPernik.com. 27-годишният мръсник е задържан в апартамента на семейството. Сигналът в полицията е подала насилената жена. Майката свидетелства, че това е второто сексуално посегателство на сина.

Между 10:00 - 12:30 часа на 18 юли, 27-годишният изрод опрял нож в гърлото на майка си. С груба сила и заплахи той я подложил на нечувани сексуални гаври, в които изпозвал саморъчно ваправен вибратор Принудил я да му прави и орален секс. През цялото време любовницата му М.И., с която живеят на семейни начала, се правела на оператор на порнофилм и снимала гнусните извращения с цифров апарат. Нейната версия е, че била принудена да участва в престъплението.

Съдебен лекар е освидетелствал злочестата жена. Разследването е установило, че жената е за втори път жертва на подобен род престъпление от страна на сина си, но не е уведомила органите на реда. В ОДМВР Перник не са постъпвали сигнали. По случая в Първо РУП в града е образувано досъдебно производство. Лицето е задържано, повдигнато му е обвинение.

Няма коментари :

Публикуване на коментар