loading...

четвъртък, 19 юли 2012 г.

Камикадзето е като втори Брайвик!

„Камикадзето, причинило атентата на летището в Бургас, е бил трудно разпознаваем като терорист. На записите се вижда, че той е около 30-35-годишен, съвсем нормален мъж от европеиден тип. Рус, с дълга коса. Даже като го гледах, направо ми заприлича на втори Брайвик”. Това заяви пред БЛИЦ почетният консул на Изрел у нас проф. Красимир Методиев.

Той добави, че разхвърляните на бургаското летище глава и крака са на терориста. За атентата на летището той обясни, че не е виждал такава картина. Това е много тежък удар срещу България, който обаче по никакъв начин няма да се отрази на отношенията между двете страни. За жалост обаче ще рефлектира върху туризма”, подчерта консула. Според него всички пострадали при атентата, които са били хоспитализирани, най-вероятно ще оцелеят.

1 коментар :

  1. Как се е добрал до Бургас и до летището с толкова голям експлозив и фалшиви документи?
    Как е минал границата, ако експлозивът е доставен отвън и как никой никъде не го е засякъл, ако е зареден в България?
    За второто би трябвало да има българска връзка!?
    А ако този човек е имал криминална и терористична биография както се твърди и е лежал в Гуантанамо, как така се разхожда по света,без да бъде проследен от Американските тайни служби, Мосад, Европол, нашите... Намирисва ми тази версия с "камикадзето" и туй то!

    ОтговорИзтриване