Пропускане към основното съдържание

Животински трупове заляха квартал в Перник

Пернишкият квартал “Стара тева” се е покрил с трупове на умрели котки, кучета и кокошки. Мястото се е превърнало в истинско сметище заради закъсняло сметоизвозване, алармираха местни в ефира на предаването “Часът на Милен Цветков”.

Перничани разказват, че боклуците не са извозвани от близо 6 месеца насам. Контейнерите били пълни и те започнали да изхвърлят боклука си на поляна, намираща се на 4-5 метра от къщите.

“Хората изхвърлят трупове на мъртви животни. Кайсията в двора ми е покрита с използвана тоалетна хартия и всякакви други боклуци”, оплака се възрастна жена.

Кметът на Перник Росица Янакиева обясни защо се забавя извозването на отпадъците. По нейни думи ангажираните фирми доскоро разчиствали само строителни отпадъци. Те се били натрупали след земетресението на 22 май. Тя обаче обвини местните, че са чупили стъклата на преминаващите, макар и със закъснение, камиони за смет.

БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.