Пропускане към основното съдържание

Мутри пребиха шофьор на тролей

Шофьор на тролейбус в София е приет в „Пирогов" със счупен нос след нападение в София. Инцидентът  е станал снощи към 22 ч., съобщи news.bg. Мъжът е бил пребит от трима души на кръстовището на столичните булеварди „Скобелев" и „Христо Ботев" . Те са пътували с автомобил „Мерцедес С500", който засякъл колата на столичния градски транспорт, движеща се по линия №5.

Тролеят ударил странично возилото, което се изпречило на пътя му. След ПТП-то, при което нямало пострадали, от излязъл 19-годишният А. М., който влетял в тролея. Успял да влезе в кабината на шофьора и го нападнал.

След него в тролея нахлули и останалите пътуващи в Мерцедеса - 24-годишна жена и още един мъж на 31 години - А. Д. Тримата започнали да удрят 51-годишния водач.

Тримата започнали да трошат чистачките и стъклата на прозорците на возилото. След подаден сигнал на спешния телефон 112 от свидетел на случката, на мястото е изпратена полиция и линейка.

Пострадалият е откаран със счупен нос и комоцио в „Пирогов". Задържаните са тримата нападатели. И двамата мъже са криминално проявени. Само преди шест месеца А.М. потрошил автомобила на друг водач след пътен инцидент с материални щети.

А.Д. е регистриран многократно за заплаха за убийство, кражби, грабежи, хулигански прояви, нанасяне на телесни повреди и шофиране в нетрезво състояние.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.