loading...

вторник, 3 юли 2012 г.

Самозванци канят министър Добрев на диспут

Хора самопровъзгласили се за съпредседатели на инициативен комитет Аз не се отказвам от АЕЦ "Белене", а ти във фейсбук са поканили министърът на икономиката, енергетиката и туризма Деян Добрев на диспут за съдбата на АЕЦ "Белене".

От инициативен комитет Аз не се отказвам от АЕЦ "Белене", а ти, категорично заявяваме, че подобна покана не е отправена. Самозванците вече са изключени от фейсбук движението.

4 коментара :

 1. gospodin Georigev vie kakvo ste napravili do momenta za AEC Belene?no ne samo s dumi a 4ero na bqo. vie mai rabotite protiv Belene kakto gledame vie vsqko deistvie na horata koit pravqt ne6to za tozi proekt se opitvate da gi opliuvate. vie ste samozvaneca mai mai. ne se o4udvam 4e sa vi izgonili ot rabota

  ОтговорИзтриване
 2. Кой е г-н Николай Георгиев? Та той една публикация като хората не може да напише. И той се нарича журналист. Ама като се замисли човек то последно време в България продажни гладни "журналисти" колкото искаш, но поне пищат доста добре и не правят правописни грешки.Да се върнем към темата. Г-н Георгиев хората, които участваха във всички митинги, в който за уточнение Вие не участвахте знаят, кой е самозванец и кой не. Но вземете се срийте защото ставате за смях.

  ОтговорИзтриване
 3. Господин Георгиев, първоначално Ви съветвам да се ограмотите малко повече. Вие въобще не можете да се наречете журналист, понеже сте абсолютно некадърен и това е основната причина, поради която са Ви изгонили и от работа. Самозванец като Вас е по-добре да остане скрит в миша дупка, защото Вие самият сте мишок. Нямате абсолютно никакъв принос към тази кауза и никога не сте членувал в Инициативния комитет. Не сте участвал в организирането на нито един протест и по-добре не говорете глупости за хората, които не са спирали да работят за тази кауза.

  ОтговорИзтриване
 4. Абе, Николай, ти що не вземеш да излезеш на диспут по Белене ? Ще можеш ли да обелиш и 2 думи на кръст, бе брато? Слабо, много слабо, глупаво и себично изказване! Жалко !

  ОтговорИзтриване