Пропускане към основното съдържание

ЦСКА или до какво води безплатното здравеопазване

Сектор Г – това си ти, е дразнещо послание за запалянковците на ЦСКА. Само Левски  шампион е по-дразнещо. Публиката на  ЦСКА не се храни с изпразнени от съдържание думи като „Сектор Г – това си ти!” или „Уверяваме ви, че всяка една секунда с червената фланелка върху плещите ни и емблемата на гърдите, са привилегия за нас!”
Вече никой не играе за емблемата и фланелката. Играе за пари. Обърнатите джобове го доказват.

На всеки му е ясно, че Сектор Г са хората. Няма да са счупените седалки, миризливите тоалетни и железните огради, я! Но хората, и в това съм сигурен, колкото, че Венци Живков не може да казва „л”, не обичат фалшиви лозунги и натрапени от ръководството под формата на декларации кухи фрази. Не обичат, направо мразят да губят титлата, след като водят с 8 т.  Два пъти!

Сектор Г иска титли. Не шефовете да се чудят с кого от феновете да се скарат и в какво да го обвинят. В декларации. Тези вчера се научиха да пишат, днес декларации пускат. И не става дума само за ЦСКА.

Та затова да попитаме - ще се занимаят ли най-после Димитър Борисов и Венци Живков – ПредставУението с купите и титлите или и тази година ще се занимават с Дучето?
Частната собственост е неприкосновена. Разбирам защо продадоха Делев, Нелсън и Мораес. Всеки път, когато в последните пет-шест години се сменяше собственикът на ЦСКА, ставаше все по-лошо и по-лошо. Някои от новите имаха наглата и натрапчива способност най-неочаквано да фалират. Затова няма да искам оставката на сегашните собственици. Не знам кои ще се следващите.

Внимавай какво си пожелаваш, за да не ти се случи.
Но ще искам титлата, Купата на България и поне последен кръг в квалификациите за Лига Европа. Най-добре влизане в групите. И най-после да оправят стадиона. Ако не могат, да намерят кой да го оправи. Същото искат Мартин, Емо, Радо, Петя, Иван, Гошо, Ники, Краси. Знам го, защото на всеки мач и на всяка бира си го говорим.

От всички подписали последните декларации на клуба,право да се изказва има само Димитър Пенев. Може би Джеки и Джони. Но който е гледал интервю на Пената, знае че той рядко говори с толкова смислени и завършени изречения. Тошко Янчев, Бандаловски и Апостол Попов (!) са футболисти. Ако обичат, да играят. Не да подписват декларации.
И моля не ни лъжете колко АНЦУНГА и фланелки сте продали в официалния магазин.

P.S.
Георги Павлов не го знам какво прави в ЦСКА. Най-вероятно нищо не прави. Съгласен съм, че като търговски директор негово право е да вдига цените на билетите и с по 100 лв. Никой не се оплакваше, когато бяха по 1 лв, но като станаха по 8 лв. – вой до небето. Но парите от билетите да отиват за стадиона и базата, за заплати на играчите и администрацията. Като в Лудогорец. Не някъде, като в ЦСКА.

А Стойчо Младенов и аз много бих се замислил дали да не го уволня. Особено, ако пак се издъни в Лига Европа.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.