loading...

петък, 20 юли 2012 г.

Запознай се с Ади! Помогни!

Аделина е едва на 19 г., но животът й тръгва към своя край. През всеки нов ден на болка и мъка тя мечтае само за едно – да има своето утре. Ние можем да й го подарим. Можем да й позволим да изживее своят живот!
Ади вярва в ангели! Тя вярва в ТЕБ! Искаш ли да бъдеш неин ангел?
Какво би направил днес, ако знаеш, че няма да има утре?

Обръщамe се към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ, морална и финансова подкрепа. Дъщеря ни Аделина Коджабашева на 19 години се нужадае спешно от средства за извършването на живото спасяваща операция в Израел. Изискваната непосилна и повторна сума за нас от клиника „Хадаса” Израел е в размер на: 45 830 евро/български пари 91 660 лв., заявяват родителите на Ади в специално направен сайт, в който те търсят помощ от всеки, желаещ да помогне.

Описание на диагнозата: рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком / остеобластна версия 12.0 / – злокачествен тумор.
Имаме отчаяна нужда от подкрепата на всички хора имащи възможност да ни помогнат. Нашите финансови възможности се изчерпаха, нежеланието от страна на институциите да ни обърнат внимание и помогнат ни принуди отчаяно да се борим за последен шанс като разгласим проблема пред обществото.

Съжаляваме, че трябва да споделим тревогите и проблемите си пред всички чрез интернет, медии, писма до фирми, но ние вече сме безсилни и заклещени между неразбирането сложността на проблема и твърде бързо променящи се обстоятелства касаещи здравословното състояние на АДИ. Изискванията поставяни от страна на институции отговарящи за адекватна помощ смачка всички надежди Ади да се възползва от правата си по конституция за право на живот описани в конвенции, спогодби, закони.


Паралелно с това липсата на диагноза до последно спираше желанието на клиники в чужбина да поемат случая.
Всичко започна от незначителна болка в глезен, разнопосочни диагнози до рядко срещана тежка диагноза конвентионален остеосарком / остеобластна версия/ с предложение на български специалисти за превантивно ампутиране на крака поради двугодишно убеждение за безпроблемно отшумяване на проблема. Поради закъснение и адекватно лечение се налага вече не само ампутация на крака, а животоспасяваща операция. Ние разбира се не приемаме това решение защото специалисти от Израел приеха Ади по спешност и направиха нужното да бъде забавен процеса за окончателно решение да ли да бъде ампутиран крака като бъде намален тумора.

В Горна баня бяха извършени две оперативни интервенции с надежда за преодоляване на болестта. Преди четири месеца беше извършена поредната операция, която беше неуспешна и отново проблемите се задълбочиха стремглаво в лоша посока…
Изтеглихме кредит от 32 000 евро, които платихме на израелска клиника „Хадаса”.
Сега на Ади и предстои три месечна химиотерапия и нова втора операция. Като същевременно търсим клиника в чужбина за бързо хоспитализиране с възможност да бъде спасена без ампутиране на крака. Моля ако някой има координати и има възможност да ни свърже с клиника и специалист лекуващ коварната болест – Конвенционален osteosarkom – остеобластна версия. 12/0

Моля ви помогнете да съберем сумата от 45 830 евро в български пари 91 660 лева за да бъде извършена жизнено важна операция от която зависи дали ще продължи живота на Ади.
Всички мечти и желание за живот внезапно рухнаха невъзможността да се яви на матури, да бъде на бала за да изживее един незабравим момент, като всички завършващи образованието си. Въпреки подготовката за абитуриентския си бал Ади успя да облече балната си рокля с риск да поеме тежестта на всички страдания и болки, като пожела да се докосне до този дългоочакван момент с присъствието си за много кратко време и оттегли поради бързо влошаващото здравословно състояние.
Дайте шанс на това младо и слънчево момиче да продължи живота си, като бъде излекувана!

Банкова сметка за набиране на средства:
УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА
Информационна агенция КРОСС призовава всички свои читатели да се включат в каузата и да се помогне на Ади да живее.

За повече информация пишете на e-mail: planet-earth@dir.bg или се свържете директно на телефонен номер: бащата на Ади – Делян Коджабашев 0887468317/ 0887258949.

Няма коментари :

Публикуване на коментар