loading...

вторник, 31 юли 2012 г.

Депутатка от ГЕРБ купонясва с обявен за издирване

Красимира Симеонова, която е депутатка от ГЕРБ се е снимала и вечеряла в пицария в Италия с обявения за общонационално издирване за бракониерство в България Иван Гюлеметов от Пещера. Срещата е станала случайно в градчето Лидо ди Йезоло в близост до Венеция.

”Привечер, на търговската улица, за моя изненада видях познато семейство от Пещера и се зарадвах”, защити се пред bTV Симеонова. По инициатива на съпругата на съгражданина Иван Гюлеметов те се снимали, а после вечеряли в пицария. Тя сама заплатила сметката си от 100 евро. Депутатката обясни, че не е знаела за криминалното досие на обявения за общонационално издирване от полицията Иван Гюлеметов. Познавали се от малкия град, където Симеонова лекувала зъбите на семейството му. В Италия научила, че имат и трето дете, което въобще не знае български.

Симеонова уточни, че е имала пълна разпечатка за разходите по екскурзията си – къде и как е заминала и колко е струвала вечерята. Тя е била организирана не от търговско дружество в Пещера, а от софийска фирма. Въпреки тези твърдения на депутатката от ГЕРБ Пещера заявили, че ще поискат обяснения от депутатката за снимката си с Гюлеметов.

Това е втори скандал около депутатката. Преди време тя стана известна, че на ученическо състезание нейна подчинена накарала деца от Пещера да пишат: “Ние сме от ГЕРБ, с теб сме по-силни”. За това беше порицана от премиера Бойко Борисов и свалена от председателския пост на партията в родния си град.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар