loading...

сряда, 18 юли 2012 г.

Сексвидео с шефа на бургаския затвор

Запис от 2010 г. показва шефа на бургаския затвор Деян Костов в интимна компания с известна руса манекенка, която имала близки отношения и с висаджийски бос, пише "Всеки ден". Компаньонката била голямата награда за Костов, с която бил поощрен за доброто отношение към Митьо Очите.

В бургаския затвор той се радваше на редовни отпуски и дори ходеше по дискотеки. През летните месеци пък излежаваше присъдата си на яхта в несебърски води.

По времето но управлението на затвора от Деян Костов, Митьо Очите бил и нещо като спонсор на пандиза. С негови средства бил асфалтиран пътя до общежитието в село Ветрен, където излежаваше последните години от присъдата си. Хубавият път бил нужен за да може бронираните коли на Очите да се придвижват по-бързо, с които напускал общежитието.

С името на Деян Костов се свързват още няколко порноафери в бургаския затвор. През 2008 г. в интернет плъзнаха няколко видеоклипа. Едното показваше как пандизчии се инжектират с хероин, а другите са порно истории. Клиповете са снимани с джиесем.Тогава Деян Костов се оправда, че хора на Митьо Очите се опитват да го шантажират.

Костов бе арестуван в понеделник и доведен в следствието в София, където бе обвинен в длъжностно престъпление. По късно бе пуснат с мярка подписка. Преди това бе минала и проверката в бургаския затвор от Инспектората, като резултатите били шокиращи и Костов е предложен за дисциплинарно уволнение.

Няма коментари :

Публикуване на коментар