loading...

вторник, 10 юли 2012 г.

Лихвар пикае върху полицаи

48-годишният лихвар Васил Попов – Лунгара превзе с брутално насилие цяла Северозападна България, пише вестник "Телеграф". Апашът от Бяла Слатина дотолкова си е повярвал, че щом срещне полицаи, вади мъжкото си достойнство и уринира върху краката им.

Лунгара стига още по-далеч като заплашва с изнасилване магистрати. Освен от лихварство, мафиотът печели милиони като изнася проститутки за Австрия. Негов специалитет са заплахите, рекетът, побоищата и изнудването.

През миналата година срещу него е повдигнато обвинение за рекет. За да се размине с делото, Лангара се обадил на прокурор Николинка Кисьова и я заплашил, че ще я изнасили. Оказва се също така, че Николай Алексиев – Куката е бил първа дружка на Лунгара. Жалби срещу Попов валят не само от Бяла Слатина, а и от Враца, Оряхово и Козлодуй.

Преди време Лунгара се сбил в дискотека в Плевен, при което се намесил полицай. Апашът му скъсал пагоните в мелето, след което отпрашил към дома си.

Лунгара рекетирал всички магазини по главната улица в Бяла Слатина да му се отчитат всеки месец. При отказ плашил с палежи.

Няма коментари :

Публикуване на коментар