loading...

сряда, 18 юли 2012 г.

Очевидец на атентата: От автобуса изкачаха хора без крака и ръце

Очевидец на атентата на летището в Бургас Даниел, който е бил на 20 метра от взривилия си автобус, разказа пред Дарик, че случилото се на летището в Бургас му напомня на атентата от 11 септември в САЩ.

„Излизах от автомобила и погледнах, защото имаше писъци. Буквално гледах как изкачат хората от автобуса, пищяха и някои излизаха без крака, други без ръце. Ужасна гледка. Тъй като прозореца на колата ми беше свален, от взривната вълна все едно някой ме натисна в гърдите. Аз бях в автомобила, защото още не бяха кацнали хората, които чаках. Ранените, които видях, бяха от автобуса. Ако е имало хора покрай автобуса, ударната вълна явно ги е помела по настрани. Имаше доста изпочупени таксита. На съседния автобус всички стъкла бяха паднали от самата взривна вълна. Може и от съседния автобус да има ранени", разказа още Даниел.

„Моят автомобил в момента все още е на 20 метра след взривения автобус. Не ме пускат да отида до него. Не ме пускат дори документите да си ги взема. Явно клиентите, които чакам, ще кацнат във Варна и ще трябва да ги извозя оттам, но няма как да стане, тъй като не мога да си взема документите", разказа още очевидецът.

Като видях как изкачат хората от автобуса, ми напомни на атентата на 11 септември. Хората чупеха стъкла да излязат, което ми припомни как скачаха и на 11 септември, каза още Даниел.

Дарик

Няма коментари :

Публикуване на коментар