Пропускане към основното съдържание

Заради тумор Ади не отиде на абитуриентски бал

Снимка:"БЕСОВЕ"
Лъчезарната 19-годишна Аделина Коджабашева от Бургас е само на 19 години, но страда от рядко срещано заболяване на костта, което представлява злокачествен тумор. Семейството вече е изчерпало своите финансови възможности, за да помогне на ученичката да се бори с болестта. Затова е решено на всичко да се бори за последен шанс за своята дъщеря (вижте видеото призовава Бесове.бг).

Бащата Делян Коджабашев е направил видеото с Ади, чрез което се надяват заедно да трогнат тези, които могат да помогнат. Красивото момиче се нуждае спешно от средства за извършването на операция в Израел. Тя ще струва 91 660 лв.

Зрелостничката не успяла да се яви на матурите, нито да празнува на бала си със своите съученици. Сега нейната единствена надежда е да…живее. Моля всички да гласувате и споделяте клипа за да могат да го видят колкото се може повече хора. За всички които искат да помогнат---https://www.facebook.com/HelpAdi -------http://www.adelinakodjabasheva.com, призовават близките.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.