Пропускане към основното съдържание

Разсекретиха документи за НЛО

Британското министерство на отбраната разсекрети архиви, свързани с НЛО. Те включват правителствени доклади и разследвания на сигнали за наблюдения на странни летящи обекти, пише британския вестник „Дейли телеграф“, цитирани от Дарик радио.

Разсекретени са общо 25 документа на британските Национални архиви. Сред тях има доклад на Министерството на отбраната, адресиран до канцеларията на премиера Тони Блеър за политиката във връзка с НЛО. Към доклада има подробна длъжностна характеристика на служителите, заемали постове в британската служба за НЛО, закрита през 2009 г. Към характеристиката има забележка, че това е била може би най-странната правителствена служба във Великобритания.

Ежедневната работа на бившите служители в тази служба се изразявала в подготвяне на доклади, представящи позицията на Министерството на отбраната за НЛО, извършването на разследвания на сигнали за забелязани НЛО и ръководенето на работата на експертите по НЛО.

Сред разсекретените документи има описания на странни сигнали, като подадения от полицай, че наблюдавал НЛО над футболния клуб Челси, или този за визитата на трима мъже в черно при човек, който твърдял, че е срещнал НЛО в графство Линкълншър, в Източна Англия.

Друг разсекретен документ показва, че собственик на хотел в Уелс се оплакал на местния депутат, че е станал свидетел на кацане на НЛО, от което излезли двама хуманоиди без лица и с внушителна осанка и започнали да правят някакви измервания.

В разсекретените документи има подробности от доклад от 1995 г., изготвен от агент от разузнавателните служби за НЛО и адресиран до Министерството на отбраната. В него се разглеждала възможността за евентуални визити на извънземни и за техните намерения към земляните. Агентът, чието име не се посочва, подчертавал, че евентуална визита на извънземни ще бъде с цел научни изследвания, туризъм или събиране на информация за извънземно военно разузнаване.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.