loading...

четвъртък, 12 юли 2012 г.

Секс скандал с Бойко Борисов

Тенисистката Сесил Каратанчева: Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!
Той: Гадно е! Не ми го побира умът!

„Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях на 14 години”, твърди Каратанчева пред вестник “Галерия”, цитирана от “България днес”.

Сесил го срещнала на демонстративен мач на кортовете на “Левски”. Тя играела с Пламен Минчев срещу Бойко Борисов и Никол Димитрова. След като нейния тандем загубил и трябвало да платят дребна сума пари, заради бас.

Опитала да връчи банкнота на Бойко, но я пратил да ги остави на охраната. Двамата си разменили телефоните и половин час по-късно получила първия SMS. Сесил заяви, че го показала на баща си и на странични хора.


Бойко Борисов отговори на обвиненията по следния начин: “Бащата на Сесил ми е приятел, беше две години директор на “Академика”, не ми го побира ума. Гадно е, не е честно просто”.


7 коментара :

 1. Сесил!!Чуваш ли се!?Кой и какво ти обеща за гнусните ти инсинуации?Толкова ли си принизена и куха?!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Явно баща й иска нещо, не му го дават, той се уговаря с Казахстанчева да изръси тази простотия и ето ти новина. После иди доказвай, че нямаш сестра ....

  ОтговорИзтриване
 3. Е нали ако е лъжа, щяха да ги осъдят за клевета?!?

  ОтговорИзтриване
 4. Нали,ако е вярно ще покаже SMS-а.Или го е изтрила?Вярваш ли?

  ОтговорИзтриване
 5. Сесил, колко си куха! Ето това засенчи всички твои успехи и ти си спортистка. Помоли баща си да ти се извини защото си е продал душата и опетни името ти! Продал се е за много пари на "дявола". За мен не струвате и пукната пара!

  ОтговорИзтриване
 6. Тъпаците, който коментирате, явно не сте запознати нито с Тиквата и маниерите му, нито със Сесил, така че по-добре си трайте. Няма никакво съмнение, че това се е случило.

  ОтговорИзтриване
 7. xaxaxxaxaxxaxxaxaxxaxax GLUPASI.....SUPER SI GENERALE...NIKOI NE MOGE DA TE POBEDI...

  ОтговорИзтриване