Пропускане към основното съдържание

Дъщерята на Боевски взела свръхдоза наркотици

Свръхдоза наркотици повали дъщерята на задържания в Бразилия Гълъбин Боевски – Сара. Около 10.30 часа в събота в дома на семейството в столичния квартал „Борово” идва линейка, след като 15-годишното момиче е изпаднало в тежко състояние и се е наложила спешна медицинска помощ, съобщи БЛИЦ.

Лекарите веднага поставят диагнозата – предозиране на наркотици. Тийнейджърката обаче отрича. Тя твърди, че не е наркоманка, а е взимала само хранителни добавки. Целта й била да свали килограми по-лесно. Сара е тенисистка и й предстояло важно състезание, заради което се налагало да отслабне. Медиците установяват, че в добавките й се съдържат наркотични вещества, за които момичето не е знаело.

По ирония на съдбата Сара си създаде проблем с наркотиците, след като през октомври 2011г. беше задържана заедно с баща си на летището в Сао Пауло, тай като в багажа и на двамата бяха открити килограми кокаин. Това вкара в бразилски затвор олимпийския шампион що щанги, който все още чака окончателната си присъда.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.